Kucni red

 

 

Chic and Luxury Apartments, se postarao da vas boravak u nasim apartmanima u strogom centru Beograda, bude sto udobniji.

Od vas ocekujemo da se prema nasim apartmanima odnosite kao odgovorni gosti i savesno se pridrzavate pravila kucnog reda.

Postovanje kucnog reda i vama, a i nama obezbedjuje maksimalno obostrano zadovoljstvo.

– Apartman se izdaje dnevno.

– Check-in je od  14h, osim ako iz nije drugacije dogovoreno,

– Check-out je do 12h, osim ako nije drugacije dogovoreno.

– Gosti se  ljubazno mole da ne remete javni red, da ne dizu buku i galamu, kako u apartmanu, tako ni na stepenistu i holu zgrade. Ovo posebno vazi za period od 14:00 – 17:00, kao i od 22:00 – 09:00 sledeceg dana.

– Glasna muzika, zurke i okupljanja nisu dozvoljeni.

– Kucni ljubimci nisu dozvoljeni.

– Dozvoljeno je u apartman primati goste, ali uz obavezno postovanje kucnog reda.

– Gosti su duzni  da se krajnje pazljivo odnose prema inventaru, uredjajima i instalacijama. U slucaju stete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta.

– Upotreba grejalica i resoa je zabranjena.

– Gost se obavezuje da pri napustanju apartmana, apartman ostavi cist, uredan, neostecen, kakav je bio na ulasku gosta u njega.

– Molimo vas  da pri napustanju apartmana, budete savesni i da  pazljivo proverite: da li su sve slavine zatvorene, da li je iskljucena elektricna energija, zatvoreni prozori, pogasena svetla i kao najvaznije, da je dobro zakljucan Apartman.

– U slucaju pozara, poplave ili drugih vanrednih situacija, treba bez odlaganja kontaktirati Chic and Luxury Apartments ili nadlezne sluzbe na brojeve telefona koji se nalaze u odeljku “vodic”.

-Chic and Luxury Apartments predlaze  gostima  da o svojim dragocenostima  vode racuna i da ih nose sa sobom, jer iz objektivnih razloga Chic and Luxury Apartments za njih ne moze preuzeti odgovornost.

– Chic and Luxury Apartments je tu za vas, da vam pruzi sve dodatne informacije tokom vaseg boravka, kao i pomoc bilo koje vrste u koliko vam bude potrebna.

– Chic and Luxury Apartments vam zeli lep, ugodan i nezaboravan boravak u nasim Apartmanima!